3-4-5 MAYO 2024
Comic Art Europe: Visions of tomorrow

Comic Art Europe és una iniciativa formada per quatre entitats de quatre països diferents: Escola Joso, Lyon BD, Lakes International Comic Art Festival i el Centre Belge de la Bande Dessinée. Cofinançat pel programa Europe Creative de la Unió Europea, el projecte busca enfortir el sector de la historieta a Europa i establir nous mètodes de col·laboració.

Accions tals com beques, residències, formació professional, activitats comunitàries i la producció i promoció d’obra i artistes en l’àmbit europeu formen part de Comic Art Europe.

Visions of Tomorrow mostra el treball dels cinc artistes seleccionats durant la primera convocatòria de residències de Comic Art Europe. Van viatjar i es van inspirar en Lión, Kendal, Brussel·les i Barcelona per a desenvolupar el seu projecte, que avui us mostrem en aquesta exposició.

Organizado por:

Comic Barcelona

© 2023 All rights reserved

C/. València, 279
08009 Barcelona (Spain)
info@ficomic.com

Esta web usa cookies propias y de terceros para ofrecer un mejor servicio y hacer estadísticas de datos de uso. Acéptalas antes de seguir navegando para poder disfrutar de todos sus contenidos con plena funcionalidad.

Si quieres más información o modificar su configuración, visita nuestra Política de Cookies.